Diensten

Maatwerk API koppelingen

Wij als digitale bruggenbouwers, besparen jou tijd en energie.

Veel ondernemers maken gebruik van kant-en-klare oplossingen voor boekhouden, klantenservice, CRM- en ERP-systemen. Denk aan Moneybird, e-Boekhouden, ZenDesk, HubSpot, SAP, SuperOffice en Exact. Jammer genoeg werken deze systemen niet met elkaar samen. Elastic Web heeft daar dé oplossing voor: API koppelingen. Een digitale brug tussen verschillende systemen.

Automatisch synchroniseren.

Als je meer systemen in je bedrijf gebruikt, voer je bepaalde handelingen vaak dubbel uit. Je voert bijvoorbeeld handmatig klantgegevens in per systeem. Hoe fijn zou het zijn als deze gegevens automatisch gesynchroniseerd worden tussen de systemen? Elastic Web bouwt daarom een extra laag in de communicatie. Je kunt het zien als een tolk die verschillende talen spreekt. Als je gegevens opslaat in systeem A, vertaalt de tolk dit bericht naar systeem B. Hier worden ze direct verwerkt. Met één handeling heb je zo altijd de meest actuele gegevens in alle systemen.

Tijd en energie.

Ieder systeem is anders en de mogelijkheden per systeem zijn verschillend. Maar één ding is zeker: het gaat je tijd en energie besparen. Niemand zit er namelijk op te wachten om uren bezig te zijn met het overzetten van gegevens tussen verschillende systemen.

Benieuwd of we jouw bedrijfssystemen ook aan elkaar kunnen koppelen? Neem contact op en vraag een gratis kennismakingsgesprek aan!

Hoe kunnen we jouw werk leuker maken?
Laat ons vrijblijvend meedenken!

Neem contact op voor een gratis creatieve kennismakingssessie:

Telefonisch

+31 (0) 24 202 2375

Per mail

info@elasticweb.nl